Trekk 3 Englekort

 Trenger du hjelp ? Ledige timer nå ! Ta kontakt på telefon 40745921 , eller mail nordichypnose@gmail.com.
Healing, husrens, se fremover , hypnose, coaching , og mye mer . Kontakt

1.kort fortid – 2.kort nutid – 3.kort fremtid

Kraft

Kraft

Kraft:  Du tillater deg nå å gi uttrykk for din kraft . Det er trygt for deg å være sterk, fordi du vet at din kraft uttrykkes gjennom kjærlighet.
Du bærer i deg skaperens kraft. All kraft som finnes i guddommelig kjærlighet, visdom og intelligens er nå tilgjengelig for deg . Du har den spirituelle evnen til å se englene og fremtiden, og den intellektuelle kraften til å koble deg på den universelle visdommen i den store bevisstheten. Du har også den emosjonelle kraften som lar deg være empatisk med andre , og din fysiske kraft er ubegrenset. Englene ber deg om å overgi all din frykt for å være en kraftfull person til dem. De ser et stille og vakkert aspekt ved din styrke, som har sitt opphav i den eneste virkelige kraften i universet: Guddommelig kjærlighet. Gi deg selv tillatelse til å skinne i denne mektige energien, slik at din sanne kraft kan stråle ut i verden og virke på mirakuløse måter.

Manifestasjon

Manifestasjon

Manifestasjon: Du har manifestert overflod og nye muligheter, Vær klar over at disse gavene nå er tilgjengelige for deg!
Det du har ønsket deg er nå på vei. Muligens kommer det ikke på den måten du hadde trodd, men det er like fullt det du virkelig har lengtet etter. Dyp fred, trygghet og lykke blir nå manifestert akkurat slik du ba om. Be englene om a hjelpe deg til å ha tillit til din egen manifestasjonsevne. Med full tillit kan Gud og du gjøre hva som helst sammen!
Det er i denne prosessen at tanker manifesteres i konkret form: I begynnelsen oppstår en ide, og den har et guddommelig opphav. I neste fase møter ideen en følelse. Hvis denne følelsen er kjærlig og positiv, danner ideen og følelsen sammen et embryo av manifestasjonen . Du nærer din nyfødte ide ved å tro på den, og ved å følge den trinnvise veiledningen Gud og englene gir deg gjennom dine følelser, drømmer og visjoner

Drømmer

Drømmer

Vær oppmerksom pa drømrnene dine akkurat nå, Skriv dem ned i en drømmedagbok. Du mottar viktige beskjeder i dine drømmer, Noen
ganger  kan du våkne opp med en klar følelse av at du har reist eller mottatt instruksjoner i søvne. Du undrer :Hvorfor kan jeg ikke huske drømmene mine? Beskjeder og erfaringer du har fatt i drømmene er likevel aldri heIt mistet eller glemt. De blir alltid lagret  din underbevissthet, slik at ditt høyere selv har tilgang på dem når det med visdom og kjærlighet styrer dine handlinger.
Hvis du skriver ned alt du kan huske umiddelbart etterat du har våknet, kan du lettere gjenkalle hva du har drømt, Begynn med det lille du husker, sa vil resten av drømmen rulles frem i hukommelsen. Gå gjennom drømmedagboken din ofte, og se etter fremtredende mønstre og temaer. Tema som ofte gjentas, viser til de beskjedene ditt
høyere selv og englene prøver å gi deg

Stokk
Ta av kort