Lære deg : Hypnoterapi/Hypnose -healing – mediumskap -husrens
forskjellige kurs ,pakker og alltid gode tilbud .
Ønsker du å se i fremtiden , husrens , healing, coaching .
Ta kontakt for pris og informasjon ;Enten via telefon 40745921 , eller mail nordichypnose@gmail.com  KONTAKT

Første kort nåtid – andre kort fremtid

Harmony

Harmony :En konflikt som har plaget deg blir nå løst. Nyt din nyvunne fred og Iykke, og husk at du har fortjent det.
Elskede guds bam , i ditt hjerte nærer du stor kjærlighet til fred. Dette kortet er et tegn på at en ny harmoni vii senke seg over deg. Gi slipp på din oppfatning om situasjonen
som problematisk, og se deg selv og andre gjennom øynene til dine skytsengler. På denne måten vii du se forbi det overflatiske, og få øye pa skjønnheten og Iyset som
evig skinner i aile. Når du skifter din synsvinkel, og ser ting fra englenes perspektiv, blir du selv en jordengel. Ditt høyere syn på ting vii også sette i gang mirakuløse helbredelser i aile dine relasjoner. Konflikter smelter bort , og den rene og nye sannheten om alt og aile kommer til syne.

Balanse

Har timeplanen din hatt slagside i det siste ? Vær nøye med å balansere tiden mellom arbeid, lek, spiritualitet, trening og samvær med andre.
Englene vet at du har det travelt, og at hverdagens krav tar mye av din tid. De ønsker å lette dine plikter gjennom å balansere tiden din. Når timeplanen din ikke er prosposjonal, synker energinivået, Et nedsatt energi nivå skaper en illusjon om at det ikke er nok timer i døgnet, og dette fører igjen til at det oppstår en negativ spiral  med økende tidsnød. Dine engler ber deg om å sette av tid til regelmessige økter med meditasjon, trening og lek i ditt daglige liv. De vet at en god balanse mellom arbeid, spiritualitet, mosjon og sosiale relasjoner vil hjelpe deg til å vokse og føle glede. Hvis du er overveldet av dine forpliktelser, skal du ikke nøle med å be Gud og englene om å lette  dine byrder.

Stokk
Ta av kort