Husrens

Balansering av energien i hus og bygninger:
LÆR DETTE I MITT MYE HUSRENS KURS PÅMELDING HER

Mange hus,  hytter,  bygninger er hjemsøkt av ånder( eller det vi kaller gjenferd).  Og ikke alle ånder og energier er like hyggelige å ha med å gjøre.

Smeller det i dører og vegger,  ser du noen i øyekroken,  får du gåsehud av å gå inn i et rom, går det i trappa,  ser du skygger i speilet,  skrur apparater seg av og på,  ting forsvinner eller blir flyttet på, det knirker og knaker,  og du føler ubehag og blir redd av det.  Da kan mye tyde på at du er ånder og gjenferd tilstede.

Dette kan være ånder og gjenferd som bevisst prøver skremme deg,  eller de tror de bestemmer i huset. Det kan være ulykkelige sjeler,  med tragisk fortid,  eller andre som egentlig ønsker å bli sendt til lyset.  Kanskje er det noen som trenger din oppmerksomhet,  eller det kan være ånder og gjenferd ute av kurs, av helt andre grunner.  Felles for de alle slike fenomen,  er at de ikke hører hjemme der,  og bør drives bort og tilbake til lyset eller i hvert fall  ut av rommene de er i . Mer info om kurs og info ta KONTAKT eller ring 40745921

 Jeg kan også hjelpe deg med  dette, dette gjør jeg via fjernutdrivelse  eller fjernrenselse.

 Jeg har gjort dette mange ganger og med veldig gode resultat, blant annet et tilfelle er blitt skrevet om i boken «Klarsynt »  se også referanser på min side om dette .

Plages DU: Ta kontakt.