Hva er Hypnose

Hva er Hypnoterapi – Hypnose

Hypnose er en helsefremmende, regelmessig forekommende, dypt avslappende, hjerne-bølge energitilstand som den gjennomsnittlige personen opplever naturlig syv ganger om dagen, på egenhånd. Den eksisterer mellom å være våken og man sover, som vi passerer gjennom hypnose for å sovne eller for å våkne.

Det har blitt sagt at hypnose simulerer dyp hvile som vi trenger for å holde oss friske. Når hypnose er indusert i en privat økt, er dette kombinert med spesielt laget gunstige forslag for å forbedre et individs liv. Ingen svingende klokker eller fancy dramatiske effekter.

Jeg tilbyr påvist kliniske teknikker i en behagelig, avslappet hvilestilling , laget for å hjelpe deg med å forbedre kvaliteten på livet.

For eksempel, har du noensinne har stirret ut i verdensrommet for en ubestemt tid med et avslappet sinn, borte vekk i skolen eller i et kjedelig møte eller i et annet forum, mens kanskje en venn har vinket hånden forbi øynene dine som du gjør at du plutselig er tilstede igjen ? Har du noen gang fått emosjonelle følelser mens du ser på en morsom, trist eller actionfylt TV-program eller film? Har du noen gang kjørt bilen og ikke helt husket hvordan du kom trygt frem til din destinasjon, men på tross av det, det er du hvertfall?

Alle disse er varierende grad av naturlig forekommende hypnotiske tilstander av bevissthet. Mens du kjører, hvis en farlig situasjon oppstår, vil du bare komme opp og kjøre mer defensivt og bevisst; etterpå, mens du slapper av, du skal kjøre mer automatisk eller ubevisst. Du vet at dette TV-program eller filmen r et verk av fantasi, men likevel, e reagerer underbevisstheten din på mediet du ser son virker så ekte.

Misforståelser
Filmer og TV har brukt hypnose som en forsøk lære og useriøst i mange år,dette fører til noen svært vanlige misforståelser. Så la oss eliminere noen av de vanligste, akkurat her og nå:

1..) Det finnes ingen «bli sittende fast» i hypnose. En hypnotisert person vil bare oppstå fra hypnose eller falle helt i søvn.

2.) Det er ingen tap av kontroll. I et par filmer og TV-programmer jeg har sett, har det vært plot twists hvor angivelig hypnotisert folk ranet banker, gitt opp hemmeligheter, osv. Dette er rett og slett usant. Når dyp avslapning skjer, tar en forbedring sted, og folk føler seg bedre – fordi de ønsker å gjøre det, ikke mot sin vilje.

Hvem kan bli hypnotisert?

De fleste mentalt friske mennesker er i stand til å bli hypnotisert, så lenge de er villige til å slappe av. Jo mer intelligent, stresset eller kreativ, jo lettere å hypnotisere

 hele. Ved hjelp av hypnosen får du de naturlige slankeprinsippene inn i ryggraden, slik at det fremover fungerer helt automatisk

  • FLEKSIBEL – Det er INGEN regler for hva du kan spise. Det finnes ingen poengsystemer, og du skal ikke veie maten. Så lenge du følger de naturlig slankes tankeprinsipper, kan du velge å spise det du har lyst på.
  • EFFEKTIV – Naturlig slanke mennesker er per definisjon slanke. Det har ikke noe med gener og flaks å gjøre – det handler om deres psykologiske tilgang til mat. Og den kan læres ved hjelp av hypnose
  • HURTIG – Teknikken som slanke mennesker bruker (ofte uten selv å vite det!) er enkel og rask å bruke – og krever hverken blod, svette eller tårer. Det er simpelthen bare en annen måte å tenke på.
  •  Få et naturlig og varig vekttap med hypnose
    Visste du at naturlig slanke mennesker har en annen psykologisk tilgang til mat og det å spise? Det mest interessante er at måten de gjør det på er.
    Med hypnose kan du fjerne smerter , her er noe av det som gjøres :
     Hypnose hjelper for angst, frykt og depresjon 

Vi er alle farget av vår fortid – på godt og vondt. Og alt lagres i vårt ubevisste sinn. Dette er blitt programmert av alt vi har opplevd, og ikke minst av det vi tenker. Og våre tanker blir påvirket av våre omgivelser. Tanker påvirker vårt sinn og våre interne trossystemer som igjen skaper fokus, og danner vaner og uvaner. 

 SNU TILVÆRELSEN – BLI MER POSITIV – FÅ MER ENERGI
Går det da ? Prøv hypnose
Ja og man kan også få bedre prestasjoner

Regresjon
Regresjon Hypnose er en dypere form for behandling enn direkte eller indirekte hypnosemetoder . Det er en spesiell regresjon teknikk som hjelper deg å finne årsaken til et problem. For å løse problemet, bruker er.

Prestere :
Golf Baseball , leder etc.

 Fobier

Fobier er lært adferd. Vi er ikke født med dem. Faktisk så er det bare to frykter vi er født med, frykt for å falle og frykt for høye lyder. All annen frykt er lært adferd, og har du lært det så kan du avlære det. 

 Ta bort stress med hypnose

Lær å slappe av og gjenvinne kontroll.
Nyt naturlig guidet avslapping for å fjerne fysiske og psykiske symptomer på stress.

 Utdrivelse med hypnose

På motsatt side finnes det likeledes mellom de døde og levende ofte svært negative bånd, som til og med kan føre til tvangstanker og besettelse. Den amerikanske psykoterapeuten Edith Fiore, behandler sine pasienter ved hjelp av hypnose.

 Ta bort avhengighet med hypnose

Med hypnose kan man ta bort avhengighet som drikkevaner, røykevaner, spisevaner,og avhengihet av diverese rusmidler, ( f.eks stoffer man ruser seg med )

Alt er stort sett styrt av underbevistheten og det er der hypnosen virker .

Ta kontakt for en time