Hvordan studere ?

HVORDAN STUDERE NIVÅENE I CHIOS HEALING KURSET.

Denne siden er designet for å gi deg en best mulig opplæring i Chios Healing ved selvstudie og en meget god side hvis du har planer om å gå et vanlig kurs, uansett du kan studere på egen hånd når det passer deg selv best,og være med på undervisning hvi sdu er med i et kurs.  men regn med at det blir en del arbeid. Du trenger minst 3 prøvekaniner som du kan øve deg på, dette kan være enklere når du er med på et kurs. Alle nivåene i kurset bygger på nivået før..

Chios Nivåene:

Healing nivå 1: En kort introduksjon hvor du lærer grunnprinsippene i energioverføring og begynner å sanse energifeltet med hendene dine.

Healing nivå 2: Et mellomnivå i Chios Healing. Teknikker for bruk av symbolene, klarsynt lesing av aura og chakra og klarsynt veiledning under behandling, du lærer å se auraen og får lære mange nye og kraftfulle verktøy for å bruke ved healing av energidefekter som fins i aura og chakra systemet.

Healing nivå III:  Master Healer/Master Teacher nivået, inneholder avanserte teknikker i energifeltshealing. Teknikker for å se alle 7 lagene av auraen og for detaljert dybdelesing av chakrasystemet kan du lære her. Chios Master teknikker for aura ladning, Balansering av Chakra systemet, Healing med stråler og av det syvende laget av auraen—som er av stor betydning for avansert energi healing – teknikken gir deg det du trenger for å bli en kraftfull healer. En komplett fjernhealingsmetode du kan bruke ved hjelp av disse teknikkene vil du også lære deg. En lett forståelig seksjon om avanserte behandlinger ved alvorlig sykdom er også inkludert.

Som et tillegg til alle nivåene i kurset tilbyr vi:

Meditasjon: Meditasjon er en nyttig spirituell øvelse for energifelt healeren.  Det gir personlig vekst og de psykiske evnene som er nyttig i healing arbeid – derfor er det vanlig å inkludere meditasjon i healing utdannelsen..Det er frivillig og høyst anbefalt å arbeide med meditasjonsøvelser. Meditasjonsmanualen inkluderer utfyllende instrukser, og også avanserte øvelser som for eksempel intuitiv lesing av deg selv, empatisk oppfattelse, tankekommunikasjon og avansert meditasjon, og alle er svært fordelaktige for healeren. Å praktisere denne meditasjon og disse avanserte teknikkene er ikke strengt tatt nøcvendig for å lære healing teknikkene, men det kan være en fordel å gjøre det, og det er svært givende.

Hva du trenger til studiene:

For å gjøre ditt energifelt healing studie så lettvint og behagelig som mulig, anbefales følgende::

  • Massasjebenk er aller best å bruke. Du kan bruke hva du ønsker når du healer, men en justerbar massasjebenk er anbefalt for din komfort. Husk at du skal ha det behagelig mens du utfører healing arbeidet ditt, og pasienten skal også ha et behagelig sted å hvile. Noen legger en overmadrass på spisebordet, legger på laken og gir pasienten et pledd å ta over seg. Et pledd er ofte behagelig for den som skal behandles.
  • Sambarbeidsvillige venner, kollegaer eller familie: Du trenger noen som vil være dine «pasienter» mens du trener deg på behandlingene, de fleste synes det er spennende med holistiske behandlingsmetoder som energifelts healing og er mottakelig for de fordelene dette gir dem. Øvelse er den beste måten å lære dette på, og å øve seg på komplette behandlinger er den ideelle måten å lære på. Hvis du har en venn eller flere som også ønsker å lære seg dette, er det helt ideelt – da kan dere arbeide som en gruppe med gruppeøvelser på hverandre.
  • Innvielser: Innvielser, eller kopling til energien er nødvendig for å få fullt utbytte av kurset. Chios systemet tilbyr en serie på tre kraftfulle og effektive innvielser – første, andre og tredje innvielse en for hvert trinn – og disse er spesielt tilpasset hvert trinn og for å aktivere din evne til å bruke Chios-teknikkene. Chios er en egen energihealing kunst og andre innvielser fra andre energihealing systemer vil ikke aktivere din evne til å praktisere Chios – det er best å motta Chios innvielser hvis du ønsker å praktisere Chios healing. Chios innvielsene gjør det mye lettere å begynne å trene effektivt på de forskjellige healing teknikkene, og er tilgjengelig fra Sertifiserte Chios Master Teachers eller som  Fjerninnvielser .

Hvordan studere hvert nivå:

Det er alltid best å studere på den måten som passer deg best. Vanligvis er de følgende forslagene anbefalt når du studerer disse healing nivåene:

  1. Motta innvielsen du trenger for å begynne på øvelsene som du finner i kursmanualene. Dette vil fullt og helt åpne din energi, farge og lys overføringsevne og gjør dine øvelser lettere å få til og betydelig mer kraftfulle.
  2. Ha kursmanualen for det nivået du studerer på papir i en perm, slik at det er lettere å finne frem så du kan lære  deg og øve på teknikkene. (se Kursmanualer  siden). Du vil også få bruk for tilhørende arbeidsbok som du kan laste ned fra samme siden. Les kapitlene i rekkefølge, og gjør oppgavene til kapittelet i arbeidsboka når du har lest ferdig før du fortsetter til neste kapittel.  Kapitlene i boka kommer i rett rekkefølge —De er i den beste rekkefølgen for læring og også i den rekkefølgen som du vanligvis vil utføre teknikkene under behandling. Hvert kapittel i kursmanualen eller på sidene på dette nettstedet dekker en spesiell teknikk. Noter deg at når spesielle instruksjoner for å utføre en teknikk markeres med en rød pil på websiden og hele øvelsen skrives med blå skrift på websiden og i kursmanualene. Studer hvert emne til du føler deg komfortabel med bruken av den.
  3. Etter at du har studert alle teknikkene for nivået, øver du deg på å gi en komplett healing behandling. Bruk siste kapittelet som handler om forslag til behandlings prosedyrer som en veiledning i behandlingene. Ta gjerne og skriv dem ut sånn at du lettere finner fram under behandlingen.
  4. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp til noe, bruk kontaktknappen send mail eller ring