Master Alternativ Klasse

Master Alternativ Klasse med Petter Paulsen

Jeg ønsker å komme kontakt med mennesker rundt i hele Norge og Sverige som kan hjelpe til arrangere dette kurset andre plasser. Kurset kan også taes ONLINE hvis du ønsker det . Første stoppested for kurset er Alta i august 2015 , ta kontakt hvis interesse.

Jeg ønsker deg velkommen til denne spesielle helgen, med alternativt arbeid.
Mitt navn er Petter Paulsen, og jeg har 20 års erfaring som lærer og 18 års erfaring innen det alternative arbeidet. Har blant annet deltatt på” Jakten på den 6. sans 2010”, det er også skrevet et eget kapitel i boken «Klarsynt» av Per Atle Rustad, hvor jeg renser et hus. 
Jeg ønsker å lage en klasse, ikke et kurs. Ikke et Workshop, men rett og slett en helg, hvor det alternative arbeidet står i fokus, og da innen forskjellige områder.
Etter lang erfaring med kurs, har jeg sett at mange har interesser langt utenfor et emne, så hvorfor da gå flere kurs, når du kan få med deg det meste i løpet av en helg? 
Denne helgen er en videreføring av de kursene jeg har holdt rundt omkring i landet, men du kan også delta selv om du ikke har særlig erfaring. Kanskje er du bare nysgjerrig, og vil finne ut hvor du står og hvilket området du ønsker og arbeide med. Helgen vil bli delt opp i bolker, en liten oversikt får du her på emnene:

     shamanwomanforwb Meditasjon – pusten din, utvikling av klang med stemme, og hvordan finne denne klangen. Den kan f. eks brukes til å utvikle lydhealing, kontakt med den andre siden etc.


shamanwomanforwb Hente kraften din, heale deg selv, med din indre kraft, forskjellige metoder innen healing, hvordan utføre dem etc.


shamanwomanforwb Finne Guiden din – hvordan arbeide med denne.


shamanwomanforwb Automatskrift – kanalisering, videreutvikle dette.


shamanwomanforwb Arbeide som medium – forskjellige metoder, hvordan – mediumsirkel.


shamanwomanforwb Arbeide med engler – hvordan utvikle seg for å få kontakt – når kontakt – hva da?


shamanwomanforwb Hjelpemidler – hva kan jeg bruke og hvordan. Spådom etc.


shamanwomanforwb Kjenne energier, hvordan rense, jorde og beskytte deg selv.


shamanwomanforwb Rense rommet ditt – huset ditt.


shamanwomanforwb Sjamanisme


shamanwomanforwb En personlig konsultasjon for hver kursdeltager.

Kurset starter på fredag kl. 18.00 – 21.30
Lørdag kl. 10.00 – 18.00, lunsj kl. 13.00 -14.00 Søndag kl. 11.00 – 17.00, lunsj kl. 14.00 -15.00.

PRIS FOR HELE HELGEN kr. 1900.-
Har du kanskje noen venner som vil være med sammen med deg? Tar du med deg 2 venner for du kurset for halvpris, tar du med 3 så får du kurset gratis.

Kontakt meg på mail : nordichypnose@gmail.com  eller tlf: 40745921 eller 0761043832 ( svensk nummer) .